Onze huismerken

Christmas Tree Farm decoration

Na enkele jaren van zelf kerstdecoractie verkocht te hebben, kregen wij de mogelijkheid bij Christmas Tree Farm om zelf onze stempel te drukken op mooie en kwalitatieve kerstdecoractie. Deze verkopen wij sinds heden onder de naam Christmas Tree Farm Decoration. Toekomstgericht wilt Christmas Tree Farm zijn clienteel blijven voorzien van luxueuze en orginele kerstdecoratie. 

GOODWILL
Sinds 1986

Met 35 jaar ervaring is Goodwill een gevestigde waarde in de decoratiesector, getuige hiervan is de 1200 m² grote showroom met zijn uitgebreide en gevarieerde selectie decoraties en accessoires voor Kerst en andere feestelijke gelegenheden.Het design team zorgt voor een constante vernieuwing van kwaliteitsvolle producten die bruisen van de fantasie en originaliteit en die geschikt zijn voor elk interieur, traditioneel maar met een eigentijdse touch.

Goodwill is bijzonder trots op zijn eigen merk "Heart by Goodwill". Het metalen hartvormige label staat garant voor de unieke verbeeldingskracht en het talent van een zeer ervaren design en productieteam. Professionele inkopers uit meer dan 120 landen doen reeds een beroep op Goodwill om aan hun specifieke en uiteenlopende eisen te voldoen. 

Mark Roberts

Opgericht in 1984 te Santa Ana Californië, Mark Roberts is gespecialiseerd in het creëren van gelimiteerde verzamelstukken van feeën, kerstmannen, elfjes en heksen. Voor iedere feestdag heeft Mark Roberts wel unieke verzamelstukken.  Deze komen allemaal met een echtheidscertificaat en nummering, om hun uniekheid te bewijzen.

www.christmastreefarm.be 2023