Onze diensten

Kerstdennen

Bent u opzoek naar een met zorg gekweekte Nordmann kerstden?

Een echte kerstden die weining zorg vraagt? Het bestaat! Geen gesleur met potten, aarde constant vallen van naalden,.. Dan is de Nordmann kerstden echt iets voor jou! Met zijn mooie naalden en gevulde vorm is het een echte eye-cather tijdens de eindejaarsfeesten. 

De grootste troef van deze kerstden is uiteraard zijn naaldvastheid. Laat u zeker niet afschrikken omdat het gezaagde kerstdennen zijn, zijn naalden laat hij niet vallen. Met de juiste zorg kan u hem zelfs zo fris houden tijdens de eindejaarsperiode. 

 U kan dan  altijd vanaf eind november bij ons terecht, in ons groot en divers aanbod van  Nordmann kerstdennen dit gaande van 1 m tot 5 m. onze bomen staan mooi uitgestalt zodat u ze grondig kunt bekijen. Wij helpen u persoonlijke mee met de keuze van de kerstden naar u wens.

Verhuur van kerstgroepen en kerststallen

Wij hebben verschillende soorten kerstgroepen te huur, dit al dan niet met een kerststal van ons.  Deze hebben we in verschillende groottes en uitvoeringen. 

Voor iedere locatie heben we een mooie geschikte kerstgroep, dit van een basis set tot een uitgebreide versie.

Deze kunnen op verschillende manieren verhuurd worden. van 1 dag tot de ganse kerstperiode.  Dit gebeurt naar de wensen van de klant. 

Voor meer info hier omtrent aarzel dan niet om ons te contacteren.Verhuur kerstdecoratie voor je winkel, restaurant, ...

Ben je opzoek naar kerstdecoratie om je winkel, restaurant, ontvangstruimtes , of dergelijke te versieren voor een sfeervolle eindejaarsperiode?

 Heb u geen tijd ervoor maar wil je toch schitteren bij je ontvangst van je klanten? 

Dan is Christmas Tree Farm er voor u! Samen in overleg kijken we wat het beste bij je past, wil je een bepaalde kleur, of een speicale toets voor uw zaak op te fleuren? 

Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zijn er voor uw bedrijf!