Algemene verkoopsvoorwaarden Christmas Tree Farm

RENVAN CommV

Christmas Tree Farm

Runkelendorp 37

3803 Sint-Truiden

Wim@christmastreefarm.be

+32499418342

BTW: BE 0735 661 460

1. Algemeen

Wanneer u bestellingen plaatst bij Christmas Tree Farm gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Enkel deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tenzij anders overeengekomen wordt. De algemene voorwaarden kunnen elk moment en zonder aankondiging gewijzigd worden. Christmas Tree Farm dan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden met betrekking tot de juistheid of inhoud van de informatie. Christmas Tree Farm kan eveneens niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de gekochte goederen. Er geldt een wettelijke garantie bij fabricagefouten, niet bij slijtage.

2. Prijzen

Alle prijzen die vermeld staan in de webshop zijn in euro, inclusief btw, exclusief verzendingskosten. Prijzen kunnen te alle tijde, zonder aankondiging worden aangepast. Christmas Tree Farm kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schrijffouten of andere fouten waardoor de prijs verkeerdelijk wordt weergegeven.

3. Betaling

Christmas Tree Farm biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. De Bestelling wordt slechts geleverd wanneer de betaling volledig werd voldaan. Uw bestelling zal behandeld worden van zodra uw order verwerkt is, en voorradig is bij Christmas Tree Farm.

Indien u de producten komt afhalen in onze winkel is het mogelijk om cash of met uw bankkaart te betalen.

4. Leveringen

Christmas Tree Farm kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een pakket terugkomt wegens een foutief ingevoerd adres. Kijk dus goed al uw gegevens na.

Christmas Tree Farm kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een pakket te laat geleverd wordt. Bij leveringen kan er altijd een situatie voorvallen waardoor het pakket niet tijdig geleverd kan worden.

5. Bestellingen

Bij bestellingen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de aankoop van de geselecteerde producten. Na bestelling wordt u aankoop zo spoedig mogelijk behandeld. Christmas Tree Farm behoudt zich het recht om bestellingen, een gedeelte van bestellingen of klanten te weigeren of een bestelling onvolledig te leveren. Voor niet-geleverde producten zal u als klant hierover een e-mail ontvangen van Christmas Tree Farm. Teveel betaalde producten worden desgevallend terugbetaalt. Wij zijn slechts gebonden aan een bestelling nadat deze we bevestigd hebben of nadat we met uitvoering begonnen zijn. De productinformatie zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie. Bij het plaatsen van bestellingen de koper zijn naam, adresgegevens en betaalinformatie mee. De koper garandeert dat deze door hem meegedeelde gegevens waarheidsgetrouw zijn. Bestellingen die na 14 werkdagen worden geannuleerd, heeft Christmas Tree Farm het recht om een schadevergoeding te eisen aan de koper van 20% op het aankoopbedrag.

6. Retour

Verkochte goederen worden nooit terug genomen bij Christmas Tree Farm, enkel indien er schade is, en dit moet dan schriftelijk gemeld worden binnen de drie dagen na aankoop. De aankoop datum is ook tevens de datum van betaling.

Christmas Tree Farm

Runkelendorp 37

3803 Sint-Truiden

Copyright bij Christmas Tree Farm 2023.

www.christmastreefarm.be 2023